Tandartsenpraktijk met mondhygiënisten, tandartsen en specialisten in Nijkerk

Contact

Tandartspraktijk Corlaer is een van de modernste en meest geavanceerde tandartsenpraktijken in de regio Nijkerk. Al twintig jaar lang bieden wij vakmanschap aan onze patiënten. Op deze pagina lees je meer over onze praktijk en ons professionele en gedreven team van tandartsen, mondhygiënisten en specialisten.  

Neem contact op

Over onze tandartsenpraktijk

De praktijk van Tandartspraktijk Corlaer bevindt zich aan de rand van het centrum van Nijkerk. Het heeft een rustieke ligging en een aangename sfeer die zeer gewaardeerd wordt door onze patiënten, vooral degenen die last hebben van angst bij het bezoeken van een tandarts.

Wij bieden bijna alle vormen van tandheelkunde aan. Dit is handig voor u, want zo bevinden ze zich onder één dak en kunnen we makkelijk intern doorverwijzen als dat nodig blijkt. De kracht van onze praktijk is het toepassen van de modernste technieken in combinatie met het horizontaal doorverwijzen naar de juiste specialisten.


Het team van Tandartspraktijk Corlaer

In de praktijk van Tandartspraktijk Corlaer in Nijkerk werkt een hecht en gedreven team van ervaren specialisten. Iedereen in de praktijk is trots op de gezellige samenwerking en klantvriendelijkheid die wij samen hooghouden. Hieronder leest u wie er deel uitmaken van dit team.

Tandarts Farber

Dhr. E. Farber D.M.D. (Tel Aviv 1991)

MSc in parodontologie (UMC St. Radboud Nijmegen 2002)
Tandarts-implantoloog
Tandarts-parodontoloog
BIG-register: 59053024202
Aanwezig op: vrijdag

Tandarts Riva

Mw. S. Riva de la Fuente

Tandarts

BIG-register: 39063517802

Dhr. Z. Alhabash

Tandarts 
BIG-register: 69925653802

Mondhygieniste Voortman

Mw. L. Drost

Baliemedewerker

Mw. B. Franken

Preventie assistente (2021), tandartsassistente

Mw. J. Elings

Tandartsassistente

Baliemedewerker

Tandtechnicus Nuijens

Dhr. T. Nuijens

Tandprotheticus